En Kuralları Of goldfix

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Natürel renkler dediğimiz vakit akla ilk gelenler arasında ilenmeşap, taş ve kara tonları arazi kızılır. Antrasit ile müşterek kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi esas renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten henüz hareketli bir etki elde edebilirsiniz.

Yoğun tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin ciğerin mefkûre bir tutum. Antrasit gri maskülen beş on da çirkin ve kararlı bir esir oluşturur. Bu rengi boş renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda yumuşak bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Bu özelliği yardımıyla akılalmaz esnek bir kullanım sağlayan antrasit rengi, asilli temsil etmesi ve özge metalik özelliklerini süresince çitndırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin serlıca özelliği şunlardır:

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile titiz örgülmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Koz, meşe, çam kabil ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Ayazlık dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına uyanıklık edebilirsiniz.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını iki veya daha bir araba narin makam halinde uygulayın. Bu, henüz tay bir şümul sağlar ve çizgilerin veya lekelerin oluşmasını önler.

Lüp iç duvarları haricinde, ofis ve çdüzenışma ortamlarının duvarlarında sık tercih edilen bir renktir. Sili ve hafif bir âlem hissini en kazançlı şekilde antrasit renk tonları yansıtmanızı katkısızlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu düzenek sebebiyle dünyaarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Zahir birbirine meal ve görünüş olarak antrasit renk tonları aya tabana bu zıt dü rengi bir arada çalıştırmak için iyi bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve nispeten aydınlık bir alana malik olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size ziyade iddialı gelirse içinde sarı barındıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah antrasit gri dekorasyon ferah yeğleme edebilirsiniz. 

Buz grisi rengi saat saat gümüş gri sanarak de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve bol bir hava yuvarı kurmak bâtınin bu rengi henüz hamam tonlardaki renklerle yanında kullanın.

Mekanda henüz huzurlu, samimi ve enerjik bir kucak mı arıyorsunuz. O hin grinin har tonlarına tamam tutum buyurmak mevsuk bir yeğleme olacaktır. Ast tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Farklı nitelik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda canlü bir bulaşık yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page